Amenajare grădini

Servicii de amenajare grădini

Suntem aici pentru a transforma grădina ta într-un spațiu verde, plin de viață și frumusețe. Oferim o gamă largă de servicii de amenajare grădini, proiectate să îndeplinească nevoile și gusturile tale. Indiferent dacă dorești o grădină mică și cochetă sau o proprietate mare și luxoasă, noi suntem aici pentru a te ajuta să creezi spațiul verde al visurilor tale.

country-house-with-beautiful-backyard-house

Proiectare de grădini

Fiecare proiect de amenajare de grădină începe cu o planificare atentă. Noi îți oferim o echipă de designeri de grădini cu experiență, care te vor ajuta să-ți transformi viziunea într-un plan concret. Luăm în considerare toate aspectele proiectului, inclusiv terenul, condițiile climatice și stilul arhitectural al casei tale, astfel încât să putem crea un plan care să se potrivească perfect cu nevoile și gusturile tale.

Instalare de sisteme de irigare

Pentru a avea o grădină frumoasă și sănătoasă, este important să o irigi corespunzător. Noi oferim servicii complete de instalare a sistemelor de irigare care să satisfacă nevoile grădinii tale. Fie că este vorba de un sistem de irigare prin picurare sau de un sistem de aspersoare, ne asigurăm că grădina ta primește apa de care are nevoie pentru a crește și prospera.

gardener-posing-with-flower-pot-2021-08-26-19-52-16-utc-1.jpg

Plantare și întreținere

După ce planul de amenajare este finalizat și sistemul de irigare este instalat, este timpul să începem să plantăm. Oferim o gamă largă de plante și flori, astfel încât să putem crea o grădină care să se potrivească perfect cu gusturile și nevoile tale. După ce grădina este plantată, îți oferim servicii complete de întreținere, inclusiv tăierea ierburilor, aplicarea îngrășămintelor și eliminarea buruienilor, astfel încât să te poți bucura de grădina ta frumoasă fără stresul întreținerii.

Curățenie de grădină

Pentru a menține grădina ta frumoasă și curată, oferim servicii complete de curățenie de grădină. Acestea includ îndepărtarea frunzelor și ramurilor, tăierea copacilor și arbuștilor și eliminarea gunoiului și a altor deșeuri. Cu serviciile noastre de curățenie de grădină, poți avea încredere că grădina ta va fi întotdeauna la cel mai înalt nivel de curățenie și aspect

Verified by ExactMetrics