Despre noi

GardenArt

Iubim plantele!

Născut din pasiune pentru plante și grădinărit.

Din dorința de a înfrumuseța gradinile noastre și ale celor dragi nouă, și pentru că am înțeles de-a lungul timpului cât de greu este să găsești ceea ce îți dorești, în ultimii 30 ani am adus mii de plante pentru noi și prietenii noștri. Nu doar plante cunoscute și cu nuanțe deosebite, dar și mai puțin cunoscute cu un farmec aparte ce au adus unicitate grădinilor

O grădină bine amenajată

Este un spațiu de relaxare și liniște.

Gradinile sunt proiectate tinand cont de arhitectura casei, de conditiile climaterice, regiune, ambientul zonal, astfel incat sa ofere un farmec deosebit si relaxare locuitorilor acestora. Plantele aclimatizate sunt alese cu grija tinand cont de preferintele clientilor, dar si de sfaturile specialistilor pentru a va surprinde pe toata perioada anului cu frumusetile naturii.

GardenArt

De ce să ne alegi?

Garantăm 100% pentru plantele noatre premium, atent selectionate din pepiniere din Olanda și Germania. Toate plantele noastre sunt alese cu grijă pentru ține, pentru grădina ta de vis.

Decorare
0%
Grădinărit
0%
Plantare
0%

Noi transformăm spațiile verzi în opere de artă!

CE FACEM?

Înmulțim și comercializăm material săditor pomi-viticol certificat. Produse şi servicii: pomi fructiferi, viţă de vie, arbuşti fructiferi, plante dendrologice, consultanţă de specialitate.

Pentru că fiecare grădină are o poveste de spus!

Asigurăm consultanță celor care doresc să-și amenajeze singuri grădinile, clienții putând să comande și să-și planteze singuri plantele, oferidu-le astfel bucuria proiectării și realizării propriei grădini.

Ținem cont de toate detaliile și recomandăm ceea ce se potrivește fiecărui client. Pentru clienții ocupați oferim plante ușor de întreținut și rezistente. Pentru clienții cu animale, recomandăm plante care le conferă acestora ambientul de care au nevoie.

Principul nostru este de a nu oferi numai plante, ci și frumusețe, relaxare și sănătate.

Mulțumim că ne-ați ales și va invităm să vizitați site-ul nostru prin care vrem să va transpunem într-o lume mirifică.

De asemenea, va invităm să ne vizitați la adresa noastră, Paulesti, strada T. Socolescu nr. 31 și să faceți un tur al parcului dendrologic, din care va puteți alege plantele ce va vor înfrumuseța propria grădina.

Verified by ExactMetrics